Risicoadvies afbeelding

Risicoadvies

Wat zijn uw doelstellingen? U wilt bijvoorbeeld doen wat u leuk vindt, uw bedrijf laten groeien, de continuïteit van uw bedrijf waarborgen, zelfstandig zijn, uw idealen nastreven of stoppen voor uw 60e. Als u die doelstellingen wilt behalen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat die doelstellingen in de weg kan staan.

Van tevoren bespreek ik met u wat we gaan doen, wat u kunt verwachten aan output en wat het kost. Tijdens het bedrijfsbezoek stel ik u algemene vragen en vragen over uw bedrijf en personeel. Daarna maken we een ronde door het bedrijf en maak ik een risicoanalyse.

Binnen enkele weken ontvangt u een uitgebreide rapportage van alle bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dan kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit!

Dat kan door professioneel risicomanagement. Als Erkend MKB-adviseur help ik u met het in kaart brengen van uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit gaat verder dan alleen verzekeren. Ik geef u ook inzicht in de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.